Huidtherapie-huidverjonging

WHB-clinic beschikt over innovatieve apparatuur voor huidbehandelingen op maat met een direct zichtbaar resultaat. U kunt onder andere terecht voor:

HIFU wordt momenteel gezien als de nieuwe gouden standaard in niet invasieve face-lift. De techniek van HIFU wordt al langer gebruikt in de medische wereld bij kankerbehandelingen in een vroeg stadium. Nadien werd de techniek toegepast in de cosmetica wereld door ultrasound energie te geven op de diepere huidlagen die niet met laserbehandelingen te bereiken zijn. Door deze lagen te behandelen zal de huid sterk verstevigen en verbeteren.

HIFU is een complete niet-chirurgische facelift van gezicht, hals en decolleté met als doel de huid optimaal te liften. De behandeling wordt uitgevoerd met hoog intensieve, gefocuste ultrasound. U merkt al resultaat na één behandeling. Er is geen hersteltijd of nevenwerkingen.

Dankzij HIFU is een effectieve lifting van het gelaat zonder snijden mogelijk, de behandeling is volkomen veilig en vrijwel pijnloos.

Bij HIFU worden intensieve ultrageluid energiepulsen in de diepere lagen van de huid afgegeven. HIFU lifting werkt op drie lagen, de opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag, ook wel de SMAS-laag genoemd.
Met thermische energie die compleet veilig is, wordt het weefsel verwarmd. Hierdoor wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd en de huid langzaam gelift met langdurig effect. Er vindt dus geen beschadiging van de oppervlakte van de huid plaats.

Afbeeldingsresultaat voor dermatoloog laser HIFU LED

Welke zones kunnen behandeld worden?
Kin / Kaaklijn
Wenkbrauwen / Oogleden
Wangen en voorhoofd
Kraaienpootjes
Hals
Decolleté

 

 

OxyGeneo

Een innovatieve huid vernieuwende behandeling die gelijktijdig 3 essentiële acties van een gelaatsbehandeling uitvoert:

 • Exfoliatie van de bovenste huidlaag
 • Insluizen van essentiële revitaliserende werkstoffen
 • Verhoging van de natuurlijke zuurstofvoorziening van de huid van binnenuit

Deze exclusieve combinatie verbetert de huidtextuur en geeft de huid een stralende goed verzorgde teint. Uw huid voelt direct het verschil.

Kijk voor meer informatie inclusief een voorlichtingsfilm op: http://www.geneo.nu/

Microneedling (Dermapen en Mesogun)

Dermapen microneedling 

Microneedling met de Dermapen en Mesogun is de techniek waarbij de huid met naaldprikken behandeld wordt, en hierbij worden ook stimulerende en regenererende producten onderhuids aangebracht.

Door de vernieuwde biologische kennis van het huid-metabolisme is een reeks injectietechnieken met bijhorende producten ontwikkeld die de huid op een spectaculaire wijze vernieuwen. Wanneer we deze stoffen op een bepaalde manier in de huid inspuiten, net voorbij het basale membraam, krijgen we een verjonging van de huid.  Dezelfde avond nog kunt u genieten van de meest krachtige uitstraling die door de celverjonging aanhoudt.

Wanneer is dit iets voor mij?
Deze behandeling is ideaal als regelmatige verzorging bij een doffe, slappe of rijpere huid of op de vooravond van een feestje.

De dermapen en Mesogun microneedling behandelt de huid tot in de diepte, waar de anti-verouderingscrèmes niet kunnen geraken. De doeltreffendheid van deze behandeling is rechtstreeks gelinkt aan de hoge concentratie aan medisch actieve stoffen die we niet in crèmes kunnen bewaren.

Mesogun microneedling

Plaatjes Rijk Plasma behandeling (PRP)

Wat is PRP?
Bij PRP behandeling wordt gebruik gemaakt van Plaatjes-Rijk Plasma. Dit wordt verkregen na een eenvoudige bloedafname door een arts bij de cliënt. Deze PRP therapie wordt al jaren gebruikt in de tandheelkunde en orthopedie. Echter, ook in de huidbehandeling wordt PRP in verband met de zeer goede resultaten wereldwijd uitgebreid toegepast. Het meest bekend zijn de PRP facelift (ook wel vampire-facelift genoemd), behandeling van hals en decolleté en handen. Het is een niet-chirurgische facelift/behandeling voor een verbluffend verjongend effect op de huid.

Het geheim van de PRP-therapie
Ons bloedplasma (PRP) bevat actieve groeifactoren. De cellen produceren hyaluronzuur, collageen en elastine in onze huid. Een PRP-behandeling stimuleert de collageenaanmaak en gezonde weefselgroei in het lichaam, waardoor een natuurlijk huidverbeteringsproces in gang wordt gezet.

Het eindresultaat is een gezondere, stevigere huid die er jonger en mooier uitziet.

Voordelen van de PRP-lift/ PRP-therapie zijn:

 • Eenvoudige, kortdurende, niet-chirurgische behandeling
 • Geen incisies, slechts kleine prikgaatjes
 • Geen littekens
 • Plaatselijke verdoving met crème
 • Korte ingreep
 • Meteen weer aan de slag
 • Weinig of geen pijn na de behandeling
 • Geen risico op allergische reactie ivm lichaamseigen materiaal

Wanneer mag men geen PRP behandeling ondergaan? 

Contra-indicaties voor PRP zijn bloedziekten, zwangerschap, lokale kankergezwellen, gebruik van stollingsremmers

Peeling
Peeling (ook wel exfoliation genoemd) is een techniek in de cosmetica, waarbij oude oppervlakkige huidcellen verwijderd worden en nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen. Hierdoor ziet de huid er weer zacht en egaal uit. Wilt u een mooie, gezonde, gladde huid? Peelings zijn geschikt voor iedereen die een huidverjonging en/of verbetering wenst. Onze samenstelling bevat verschillende doeltreffende ingrediënten. Een peeling geeft uw huid een prachtige frisse uitstraling.