Tanden bleken

Afbeeldingsresultaat voor tanden bleken

Tanden bleken

Goede gebitsverzorging begint thuis en gebitscontrole behoort bij de tandarts te gebeuren…

Maar…op eenvoudige, veilige en goedkope manier wittere tanden willen we allemaal

Een mooie stralende glimlach met een veilige gel ZONDER peroxide, 0. 1% peroxide of met natuurlijke geactiveerde houtskool in combinatie met een LED lamp (blauw lamp zonder UV straling) geeft al na een enkele behandeling zichtbaar wittere tanden. Een sessie is 20 minute, hierna spoelen en aanbrengen nieuwe gel

Natural white; voor een mooi en zichtbaar resultaat; 3 sessies achtereen

Power smile; voor een extra witte lach; 5 sessies achtereen

Na aanbrengen van de veilige gel met maximaal 0,1 % peroxide wordt er door middel van een LED lamp een zichtbaar witter gebit verkregen (4-8 tinten lichter op de kleurcodering)

  • Voor gebitsverzorging of bij verdenking gebitsproblematiek verwijzen wij u eerst naar de tandarts voordat wij een behandeling zullen uitvoeren
  • Snel en veilig
  • Gebruik van gel tot maximaal 0.1 % peroxide
  • Of de natuurlijke methode met geactiveerde houtskool (charcoal) en LED licht
  • Geen pijn tanden of tandvlees erna
  • Resultaat na een enkele behandeling-boek meerdere sessies op dezelfde dag voor nog witter resultaat

Afbeeldingsresultaat voor non peroxide gel tandenbleken

TANDEN BLEKEN BIJ WHB–CLINIC MOL

uitleg procedure door cosmetisch arts en direct behandeling  

FAQ:

Is tanden bleken veilig?

WHB Clinic gebruikt de volgens de EU richtlijnen toegestane non-peroxide en 0.1 % peroxide gel. Deze tast het glazuur en de vullingen niet aan. Daarom is tanden bleken met onze bleekgel zeer veilig en pijnloos. De gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. De behandeling kan probleemloos herhaald worden voor een optimaal resultaat.

Hoe lang blijven mijn tanden wit?

Na een tandenbleek behandeling met de gel en LED lamp ziet u direct het resultaat. Meestal kleurt het gebit bij de eerste behandeling tussen de 4 en 8 tinten lichter. Het gebit zal daarna langzaam weer verkleuren. De snelheid waarmee de verkleuring optreedt is afhankelijk van de levensstijl. Drinkt u veel koffie, thee en rode wijn en rookt u veel sigaretten, dan zullen uw tanden sneller verkleuren. En dan heeft u dus sneller een nieuwe behandeling nodig.

Een behandeling met een non-peroxide gel bij de tandarts is duurder, maar omdat peroxide in het glazuur doordringt, zal het resultaat langer aanhouden. Omdat het gehalte peroxide tegenwoordig maximaal 6% mag zijn, is de duurzaamheid verminderd in vergelijking met de 35% gels die vroeger werden gebruikt.

Hoe lang duurt een behandeling?

1 behandeling duurt circa 20 minuten. Voor een optimaal resultaat adviseren wij meerdere sessies. In de meeste gevallen geven 3-5 opeenvolgende behandelingen van 20 minuten een zeer optimaal resultaat.

Waarom gebruikt WHB Clinic mondspreiders en geen (hap)bitjes?

Met een mondspreider schijnt het LED-licht direct op de tanden met bleekgel. Daarom werkt deze methode beter dan met een bitje. De tanden worden witter en het effect blijft langer zichtbaar. Ander voordeel is dat u met een mondspreider minder bleekgel gebruikt en dus stukken goedkoper kan werken.

Doet het tanden bleken pijn?

Nee, een behandeling met onze gel is geheel pijnvrij.

Is het LED-licht schadelijk?

Nee, dit is 100% veilig, zonder UV straling.

Kan ik gevoelige tanden krijgen?

Bij een behandeling met onze gel krijgt u geen gevoelige tanden.